Styrk dit parforhold - i sammenbragte familier 1

Styrk parforholdet i jeres sammenbragte familie

2 aftener med fokus på jer og denne særlige familieform. Viden, oplæg, konkrete redskaber og øvelser – lige til at omsætte hjemme.

Den sammenbragte familie er anderledes end kernefamilien og byder derfor på en række særlige udfordringer. At bringe to familier sammen er mere komplekst end mange først tror – selvom alle i udgangspunktet vil hinanden det godt. 

Hvis børnene har svært ved at ‘falde til’, eller du og din partner igen og igen misforstår hinanden, fører det ofte til smerte og frustration. Det kan være svært at vide, hvordan I får ”dine, mine og vores børn” til at trives, og samtidig jonglere samarbejdet med ekspartnere.  

Rollen som stedforælder er fundamentalt set anderledes end biologiske forældres rolle i barnets liv. Det gør det svært at skifte perspektiv og forstå hinanden. Mange oplever, at det fører til loyalitetskonflikter mellem dig, dit barn og din partner.

Ønsker I inspiration, viden og konkrete værktøjer til at udvikle jeres sammenbragte familie, er dette kursus helt sikkert noget for jer. Over 2 aftener vil vi med oplæg, øvelser og hjemmeopgaver skabe et dialogrum, hvor vi guider jer igennem den sammenbragte families typiske udfordringer, fx hvordan I:

    • håndterer konflikter, svære følelser og tabuer hos dig, din partner og jeres børn
    • styrker jeres parforhold i den sammenbragte familie
    • tager hånd om og rummer jeres børns behov og oplevelser 
    • samarbejder med jeres ekspartnere til alles bedste 
    • sammen skaber en ny familiekultur – med respekt for de allerede eksisterende 

Hvem kan deltage? Par der lever i en sammenbragt familie – dvs. hvor du, din partner eller I begge har børn fra tidligere med jer ind i det nye parforhold. Om I bor sammen, har fælles børn eller ej, spiller ingen rolle.   

TidspunktKurset er under udvikling. Det kommer til at foregå over 2 aftener i Kbh. (nærmere info om sted følger).

Underviser: Autoriseret psykolog og certificeret EFT-parterapeut Anja Gundelach Brems, www.livs-vaerk.dk

Jeg har bred faglig erfaring med parterapi, familier og børn, og jeg lever selv i sammenbragt familier. Du kan læse mere om mig her og hvad jeg ellers tilbyder for par her

Pris pr. par for begge aftener: 2.500 kr., inkl. en sandwich, kaffe og te undervejs    

Tilmelding & kontakt: Nysgerrig? Interesseret? Du er meget velkommen til uforpligtende at kontakte mig for yderligere info eller spørgsmål på anja@livs-vaerk.dk eller mobil 61609276.  

Respekt og åbenhed

Jeg møder jer med respekt og åbenhed overfor jeres måde og ønsker for at gøre netop jeres parforhold og familie velfungerende.

Møder jer der, hvor I er

Jeg tilbyder et nysgerrigt perspektiv på parforhold og familiedannelse: Om I lever i et monogamt forhold, om I ser jer selv som regnbuefamilie, solofamilie (soloforælder med børn), I i et dynamisk eller åbent parforhold – jeg møder jer dér, hvor I er.

Udgangspunkt i jeres ønsker

Jeg arbejder styrkebaseret med udgangspunkt i jeres ønsker om og forsøg på kærlig kontakt – og med at gøre det muligt for jer at rumme de følelser, der kan opstå, når I fanges af jeres negative mønstre eller mislykkes i forsøget på at nå hinanden.

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for nærmere information.

Telefon: +45 61 60 92 76

Mail: anja@livs-vaerk.dk

Du kan også bruge nedenstående kontaktformular.

Send din besked her

www.livs-vaerk.dk / anja@livs-vaerk.dk / +45 61 60 92 76 / CVR: 366 306 39 / © Copyright - Anja Gundelach Brems
Styrk dit parforhold ebog

Få e-bogen: Styrk dit parforhold

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min e-bog Styrk dit parforhold, kvit og frit

Tak for din tilmelding. Tjek din indbakke for en bekræftelsesmail.