Anja Gundelach Brems er psykolog og parterapeut på Vesterbro

PRAKTISK & PRISER – INDIVIDUEL TERAPI OG PARTERAPI

 • Parterapi
  1.700 kr.
  (90 min.)
 • Individuel terapi
  1.100 kr.
  (60 min.)
 • Priserne justeres hver d.1.januar

Praktisk information

Hvor foregår det?

Tværfagligt Hus, Vesterbrogade 20, 2th, 1620 København V.

Jeg holder til på Vesterbro, København, i praksisfællesskabet Tværfagligt Hus. Her finder du også en række andre behandlere – psykomotoriske terapeuter og en neurolog. Med andre dygtige fagfolk i huset kan vi sammen finde ud af, hvordan du får den hjælp, du har brug for – udover individuel samtaleterapi eller parterapi hos mig.

I særlige tilfælde kan supervision eller samtaler (i kommunalt regi) foregå hos jer. Pris for dette aftales sag for sag.

Det er også muligt at afholde terapi eller supervision som videosamtaler gennem tjenesten Whereby.com, som overholder retningslinjer for GDPR-lovgivningen. Skriv en mail til mig, hvis du/I ønsker videosamtale, og så sender jeg et link inden samtalen – du skal ikke oprette profil eller huske kodeord.

Pris og afbudsregler er det samme som ved face-to-face samtale.

Åbningstider

Jeg tilbyder samtaler mandag og onsdag-fredag (dvs. % tirsdage).
Bemærk: Den første tid er kl. 9.00, og den sidste starter kl. 13.30 (parterapi) eller 14.00 (individuel terapi).

Afbudsregler

Planlægning, så korte ventetider som muligt og fleksibilitet er kvaliteter, jeg vægter højt. Du og andre kan også få behov for at få tilbudt en akut afbudstid.

Alt dette forudsætter, at jeg modtager afbud tids nok til at kunne ringe videre til de klienter, der står på venteliste.

Derfor skal afbud ske senest hverdagen før inden kl.12.00 (bemærk at for tider mandag er dette fredag kl.12) – meget gerne tidligere, jo før jo bedre.

Afbud gives på mail anja@livs-vaerk.dk eller telefon/sms 61609276. Ved udeblivelse eller for sen aflysning uanset årsag vil du blive faktureret fuld pris for den bestilte tid, da det for mig betyder “en tom stol”.

Hvordan betaler jeg?

Betaling sker med MobilePay til 70758 efter samtalen.

Du finder link til onlinebooking på forsiden under ‘Book tidher. Her kan du oprette en profil, booke tider og betale for samtaler.

I særlige tilfælde kan beløbet overføres via netbank efter fremsendelse af faktura. Kontanter modtages desværre ikke.

Kommunale opgaver faktureres som oftest elektronisk, eller hvad der passer for jer.

Tilskud

Da jeg ikke kan tage imod henvisninger fra egen læge, undgår du de lange ventelister, dette ofte medfører. Du/I kan sædvanligvis komme i gang med et forløb indenfor kort tid, ca. indenfor 1 måned.

Hvis du har en sundhedsforsikring gennem dit arbejde eller privat, kan du undersøge, om du kan vælge psykologen selv – i så fald kan dit forsikringsselskab ofte betale for 5-12 samtaler hos mig.

Hvis du er medlem af Danmark, kan du undersøge, om du har mulighed for tilskud til psykologbehandling.

Privatlivspolitik

Respekt og åbenhed

Jeg møder jer med respekt og åbenhed overfor jeres måde og ønsker for at gøre netop jeres parforhold og familie velfungerende.

Møder jer der, hvor I er

Jeg tilbyder et nysgerrigt perspektiv på parforhold og familiedannelse: Om I lever i et monogamt forhold, om I ser jer selv som regnbuefamilie, solofamilie (soloforælder med børn), I i et dynamisk eller åbent parforhold – jeg møder jer dér, hvor I er.

Udgangspunkt i jeres ønsker

Jeg arbejder styrkebaseret med udgangspunkt i jeres ønsker om og forsøg på kærlig kontakt – og med at gøre det muligt for jer at rumme de følelser, der kan opstå, når I fanges af jeres negative mønstre eller mislykkes i forsøget på at nå hinanden.

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for nærmere information.

Telefon: +45 61 60 92 76

Mail: anja@livs-vaerk.dk

Du kan også bruge nedenstående kontaktformular.

Send din besked her

Jeg ønsker at blive ringet op

www.livs-vaerk.dk / anja@livs-vaerk.dk / +45 61 60 92 76 / CVR: 366 306 39 / © Copyright - Anja Gundelach Brems
Styrk dit parforhold ebog

Få e-bogen: Styrk dit parforhold

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min e-bog Styrk dit parforhold, kvit og frit

Tak for din tilmelding. Tjek din indbakke for en bekræftelsesmail.