Anja Gundelach Brems er autoriseret psykolog og parterapeut

Individuel terapi

Terapeutisk trækker jeg på forskellige tilgange. Dels narrativ terapi, som i min version er en nysgerrig, færdigheds- og værdibaseret tilgang. Vi udforsker sammen, hvad der er vigtigt for dig i livet, dine vigtige mennesker, livserfaringer, og hvad der får dit liv til at give mening.

Når vi oplever, at noget skurrer, er det ofte, fordi én eller flere forhindringer tager os væk fra det vigtige og værdifulde. Og så begynder livet at slå knuder og gøre ondt. Den smerte, mennesker ofte står i, når de opsøger en psykolog, ser jeg som vigtig viden til, hvordan vi får skabt de forandringer, du har brug for.

Min tilgang er helhedsorienteret. Derfor spørger jeg ofte til kropslige symptomer eller tegn om, at noget ikke er helt, som det skal være. Jeg oplever tit, når vi sammen får afkodet kroppens sprog (fx angstsymptomer, søvnløshed, uro eller træthed) og får sat ord på det, der fylder, ændrer symptombilledet sig. Og så kan vi arbejde dybere. Mine forløb er altid baseret på samtale, og du vil ikke opleve ’at komme på briksen’.

Respekt og åbenhed

Jeg møder jer med respekt og åbenhed overfor jeres måde og ønsker for at gøre netop jeres parforhold og familie velfungerende.

Møder jer der, hvor I er

Jeg tilbyder et nysgerrigt perspektiv på parforhold og familiedannelse: Om I lever i et monogamt forhold, om I ser jer selv som regnbuefamilie, solofamilie (soloforælder med børn), I i et dynamisk eller åbent parforhold – jeg møder jer dér, hvor I er.

Udgangspunkt i jeres ønsker

Jeg arbejder styrkebaseret med udgangspunkt i jeres ønsker om og forsøg på kærlig kontakt – og med at gøre det muligt for jer at rumme de følelser, der kan opstå, når I fanges af jeres negative mønstre eller mislykkes i forsøget på at nå hinanden.

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for nærmere information.

Telefon: +45 61 60 92 76

Mail: anja@livs-vaerk.dk

Du kan også bruge nedenstående kontaktformular.

Send din besked her

Jeg ønsker at blive ringet op

www.livs-vaerk.dk / anja@livs-vaerk.dk / +45 61 60 92 76 / CVR: 366 306 39 / © Copyright - Anja Gundelach Brems
Styrk dit parforhold ebog

Få e-bogen: Styrk dit parforhold

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min e-bog Styrk dit parforhold, kvit og frit

Tak for din tilmelding. Tjek din indbakke for en bekræftelsesmail.