Mailrådgivning 1

Mailrådgivning

Ønsker du i stedet et privat svar? Så kan du i stedet vælge mailrådgivning.

Mailrådgivning foregår i korte træk sådan, at du/I sender mig en mail med dit spørgsmål på anja@livs-vaerk.dk, indbetaler 500 kr. på 70758, og så besvarer jeg dit spørgsmål i en privat mail indenfor 2-3 hverdage.

Dit spørgsmål og mit svar i mailrådgivningen bliver ikke offentliggjort –  det er personligt og privat. Mange bruger den mulighed, netop fordi den er privat og til en vis grad anonym.

Respekt og åbenhed

Jeg møder jer med respekt og åbenhed overfor jeres måde og ønsker for at gøre netop jeres parforhold og familie velfungerende.

Møder jer der, hvor I er

Jeg tilbyder et nysgerrigt perspektiv på parforhold og familiedannelse: Om I lever i et monogamt forhold, om I ser jer selv som regnbuefamilie, solofamilie (soloforælder med børn), I i et dynamisk eller åbent parforhold – jeg møder jer dér, hvor I er.

Udgangspunkt i jeres ønsker

Jeg arbejder styrkebaseret med udgangspunkt i jeres ønsker om og forsøg på kærlig kontakt – og med at gøre det muligt for jer at rumme de følelser, der kan opstå, når I fanges af jeres negative mønstre eller mislykkes i forsøget på at nå hinanden.

www.livs-vaerk.dk / anja@livs-vaerk.dk / +45 61 60 92 76 / CVR: 366 306 39 / © Copyright - Anja Gundelach Brems
Styrk dit parforhold ebog

Få e-bogen: Styrk dit parforhold

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min e-bog Styrk dit parforhold, kvit og frit

Tak for din tilmelding. Tjek din indbakke for en bekræftelsesmail.